Když se doslechl o výstavě nahých žen poprvé, litoval, že jsou vystavovaná jen těla něžného pohlaví. A tak jakmile zjistil, že se pořadatel výstavy Voayer Mário Petreje rozhodl pro genderové vyrovnání v podobě výstavy, která bude pouze o mužské nahotě, neváhal ani na jediný okamžik. „Dá se říci, že mě k tomu nic neinspirovalo. Nahota je pro mě naprosto přirozená. Součástí výstavy jsem se rozhodl stát, protože jsem měl možnost být nahý beztrestně na veřejnosti a vyzkoušet si novou zkušenost s dotyky návštěvníků,“ svěřil svou motivaci.

Příště přitlačte!

Dotyky návštěvníků si užil naplno. Dokonce by klidně ocenil ještě větší zájem dychtivých rukou. „Bylo to příjemné a vzrušující. Většina z nich ale měla ostych a byla opatrně jemná, na můj vkus někteří až moc,“ sdělil po svém jednodenním zážitku nahého modela, kdy si zažil, jaké to je vnímat dotyky cizích žen a mužů.
Velmi vzrušující byly doteky, kdy v jednu chvíli na mě sahaly čtyři krasné mladé ženy zároveň, věnovaly se mi opravdu moc hezky a pak dvě z nich rukama masírovaly penis v erekci, že jsem je musel na chvilku stoupnout, abych se neudělal. Holky byly šikovný. Pak jedna žena u mě byla dvakrát a celé své tělo na mě přitiskla… A asi byla taky říčná dotyku, tak mi mé ruce vodila po svých vnitřních stranách stehen,“ popisoval zpětně své zážitky. 

Nejsem gay

„Ač nejsem bi nebo gay, nechal jsem na sebe sahat muže a můžu říct – orientaci jsem nezměnil, nebylo to nepříjemné, ale nechávaly mě jejich dotyky naprosto chladným. Až teda na jednoho, ten se mě zeptal, jestli jsem tady jen pro ženy a když zjistil, že si může na mě sáhnout, šlo vidět, jakou má radost, a to mě opravdu potěšilo, že jsem ho nezklamal,“ prozradil Miroslav.
Podívejte se, jak to na výstavě Voayer vypadalo:
Video
Video se připravuje ...

Voayer: Výstava skutečných nahých mužů Eva Fornálová

Nahota je horší než drastické záběry z jatek

Podpořit koncept nahých těl pro Mirka bylo přirozené. Nedokáže totiž pochopit, proč společnost nahotu stále neuznává. „Lidé sledují drastická videa z jatek nebo házení psů z mostů. A pro sociální sítě je to méně závadné než nahota. Sám jsem byl za nahotu na Facebooku už celkem přes dva měsíce zablokovaný a Instagram mi kvůli nahotě taky zrušili. Přitom násilí není tak hlídáno,“ podivuje se Mirek, který se směje nad absurditou, kdy nemůže vyfotit nahou sedmnáctiletou dívku, ale sex s ní mít může. „Mladí lidé si nahotu i porno na internetu stejně najdou.“

Nahota je Miroslavovi natolik přirozená, že tak chodí i doma. A i když si řeknete, že na tom přece není nic neobvyklého, tak jeho vzrušuje představa oblečených lidí kolem. „Mám i od své manželky své album s fotkami na tohle téma jako dárek na Vánoce. Některé její kamarádky, když jsou u nás na návštěvě, tak už ví, že doma chodím nahý. A berou to s nadhledem a v pohodě. Pochopitelně ne vždy lze být nahý,“ svěřil na závěr milovník přirozenosti.

Fotogalerie
26 fotografií