Autobus číslo 164 pojede nově pouze v trase z konečné Sídliště Řepy na Malovanku, jeho trasa se zkrátí o úsek mezi Sobínem a Sídlištěm Řepy. Linka číslo 193 pojede mezi zastávkami Na Strži a U Labutě nově přes zastávky Krčská, Budějovická, Brumlovka, Vyskočilova, Pod Dálnicí a Kačerov. Na západním okraji Prahy pak bude jezdit nová linka číslo 214, která pojede ze Sobína přes Sídliště Řepy na Bílou Horu.

Tramvaje

Kvůli údržbě tramvajových tratí nepojedou krátkodobě tramvaje celkem na šesti místech. První výluka se uskuteční v noci z 11. na 12. ledna mezi zastávkami Vozovna Střešovice a Sídliště Petřiny. Obousměrně nepojedou tramvaje v pátek 19. ledna od 00:40 do 04:40 tramvaje mezi Starým Hloubětínem a Lehovcem a následně v sobotu 20. ledna od 07:00 do 18:00 na trase Anděl – Sídliště Řepy a Anděl – Radlická.

Od pátku 26. do neděle 28. ledna nebude možné využít tramvajové spojení mezi Královským letohrádkem a Brusnicí. V sobotu 27. ledna pak nepojedou tramvaje přes den ani v Praze 10 mezi Průběžnou a Vinicí. Poslední lednová krátkodobá výluka se uskuteční v noci z úterý 30. na středu 31. ledna mezi zastávkami Koh-i-noor a Průběžná.

Fotogalerie
5 fotografií