Tak trochu netradiční křest, ovšem plně souznící se svou knihou, připravila svým hostům moderátorka a známá burleska Zorya Blue. Do klubu Tresor se v pondělí krátce po půl osmé začali scházet natěšení návštěvníci oděni do černé a rudé – takový byl totiž dresscode večera. Nebyl zvolen náhodně, stejné barvy má totiž také obálka Zoryiny knihy Už budeš?, kterou vydalo vydavatelství Czech News Center. Kniha vychází z rozhovorů podcastu Už budu!, který na Blesk.cz můžete každý týden sledovat a poslouchat i ve všech podcastových aplikacích.

Číst se dá kniha z obou stran. Pokud začnete u červené, najdete rozhovory týkající se „běžných“ sexuálních praktik, když ale zvolíte černou stranu, zabrousíte do temnějších koutů sexuality, jako je BDSM, fetish a další. „Chci, aby společným faktorem této knihy bylo objevování,“ nechala se slyšet Zorya Blue.

A podobně „kinky“ byl celý večer. Odstartovala ho sama královna Zorya Blue se svým burleskním vystoupením, na pódiu se během večera vystřídali zajímaví hosté, kteří se ve svých profesích sexem zabývají. Vystoupil erotický masér Jake alias Dotek erota, jenž všem přítomným spolu se svou modelkou ukázal, co to je a jak vypadá vědomý dotek. Nechyběl ani lehký výprask, kterým svou vzrušenou modelku oblažil.

Do tajů shibari (japonské svazovací techniky) diváky při svém 15minutovém vystoupení zavedl rigger Kurtý sever. Zatančila skvělá Dari Sabotage a Petr Soukup pak všechny přítomné navnadil svými erotickými básněmi. „Kdyby byl Bůh lesba, tak první lidé by se jmenovali Madam a Eva,“ glosoval například, načež se z publika ozval bouřlivý smích a potlesk. Na pódiu se objevil také jeden ze zakladatelů BDSM komunity v Česku Pavel Polášek, který vyrábí nejrůznější hračky z kůže a dalších materiálů.

Zorya Blue předvedla hned několik burleskních vystoupení s dechberoucími sexy převleky, nakonec knihu za velkého aplausu spolu se svými kmotrami Evou Dragulovou a Brigitou Zemen pokřtila šampaňským. Jaká byla atmosféra, se podívejte v naší fotogalerii!

Všechny díly podcastu Už budu! najdete zde.

Před silvestrovským víkendem vyjde exkluzivně na Blesk.cz celý záznam z vášnivé show ke křtu nové knihy Už budeš? moderátorky a burlesky Zoryi Blue!
Autor: Blesk

Video
Video se připravuje ...

Křest knihy Už budeš? pdc, ub, Marek

Fotogalerie
62 fotografií