Pořádný šok prožil Jaromír Soukup v úterý kolem deváté hodiny večer. Když se totiž vracel z kanceláře domů, jen pár set metrů před domem ho zastavilo policejní auto. „Tomu neuvěříte, co se mi včera (v úterý 29. srpna, pozn. red.) stalo. Jedu asi po 12 hodinách z práce a sotva 500 metrů před domem mě zastavuje policejní vůz,“ svěřil se ve videu hned druhý den svým sledujícím na sociální síti Instagram.

Soukup na povel policistů zastavil a odstoupil od vozu. „Z policejního vozu vyskákali čtyři po zuby ozbrojení policisté, kteří mě legitimovali a ptali se, jestli jsem ochotný podstoupit trest na drogy,“ pokračuje Soukup ve videu. „Víte, já jsem si nikdy v životě žádnou drogu nevzal, proto mi to přišlo naprosto absurdní,“ dodal. Testy nicméně podstoupil, ty ukázaly, že je skutečně „čistý“. Za celou akci může anonymní telefonát na linku 158, který měl údajně nahlásit, že Soukup je pod vlivem drog a nějaké drogy i převáží. Nic z toho se nakonec nepotvrdilo.

Blesk kontaktoval i Policii České republiky. „Omlouvám se, ale ke konkrétním osobám nemůžeme poskytovat bližší informace, to je protizákonné,“ sdělil Blesku policejní mluvčí Jan Rybanský.

Soukup ve videu sice řekl, že samotný zásah byl velice korektní a policisté se chovali opravdu slušně, zároveň si ale nezapomněl postěžovat. „Je ale neuvěřitelný, že na mě vystartuje zásahová jednotka v devět hodin večer se šesti plně ozbrojenými policisty a chtěli mě zavřít. Je to absolutní nesmysl."

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést Tomáš Ksandr

Fotogalerie
26 fotografií