Když Nicol zjistila, že je těhotná, přišel pořádný šok - ukázalo se totiž, že nečeká jen jedno miminko, ale rovnou dvě. A navíc jednovaječná! V prosinci pak spolu s Václavem odhalili, že to budou holčičky. Termín porodu měla Nicol počátkem dubna, holčičky nakonec přišly na svět už 24. března císařským řezem a dostaly kouzelná jména - Lia a Sofia. 

„Když se narodily, vážily 1200 a 1400 gramů. Měsíc strávily v inkubátoru, začátkem května jsme si je přivezli domů,“ popsal Blesku šťastný otec. Každý den jsem za nimi jezdila, vozila jsem jim mlíčko. Čekali jsme jen, až přiberou, aby mohly jít domů, jinak žádné komplikace nebyly,“ dodala Nicol.

Jejich první miminko, Vašík, zemřelo v pouhých šesti dnech, páru se pak narodila ještě dcerka Mia, které je teď 2,5 roku. Na sestřičky už se moc těšila. „Chce být u všeho, snaží se pomáhat, ale ještě tomu moc nerozumí,“ popsal Václav.

Maminka se podle svých slov teď příliš nevyspí, miminka krmí i v noci každé tři hodiny. „Spím nahoře v ložnici a Nicol spí dole se všemi dětmi,“ dodal Václav. I přesto, že teď mají s péčí o miminka náročné období, nevylučují, že si ještě pořídí další přírůstek. „Zatím neplánujeme, ale pokud budeme mít ještě další dítě, tak asi nejdříve za pět let,“ shodli se manželé.

Video
Video se připravuje ...

Václav Kočka nejmladší se oženil s Nicol Findejsovou Instagram, Facebook

Fotogalerie
31 fotografií