„Děleeeej! Už jste tady měli bejt 4 minuty, ty magore! No tak děleeeej!“ Hlášku, která vesměs zlidověla díky virálnímu videu ze svatby známého opilce, narkomana a bezdomovce Jiřího Káry, zná dnes bezmála každý druhý. Na videozáznamu z 90. let ji v kšiltovce pronáší špatně artikulující vlasáč, ledabyle vymóděný dle pouličních trendů na svou vlastní svatbu.

Karikaturní figurku Pražanům nejnověji připomněl Johnny Depp. Dlouhá léta nosil delší vlasy a zarostlou tvář. Když však knír shodil a oholil se, k tomu přidal „slušivou“ čepičku a patřičný škleb, uživatelé sociálních sítí mají jasno!

Jako vejce vejci?

Sexsymbol Johnny Depp shodil vous a duranga voe,“ sdílela svůj postřeh na facebooku stránka Nerdopolis. Slovo „duranga“, jehož význam není jasný, je mimochodem hojně slyšeno na svatebním záznamu Jiřího Káry. Podobně jako jiná hesla, věty či „moudra“ se dostalo třeba i na trička, která vyrábí jeho příznivci, již se záznamem dlouhodobě baví. Sám Kára, který zemřel nejspíše koncem roku 2014, se dočkal i vlastních fanouškovských webovek.

Piráti z Kárybiku,“ připsal pod příspěvek uživatel Filip Š. „Kára byl totiž Depp z budoucnosti,“ přisadil si Jan T. „A není teda spíše Depp celou dobu skrytý Jirka Kára???“ ptá se s úsměvnou nadsázkou Radek M.

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Depp se vrací na plátna kin. Žádná spása se nekoná 

Fotogalerie
8 fotografií