Ve slepé ulici V Podhoří, na dohled zoologické i botanické zahrady je aktuálně na prodej vícegenrační vila, kde jsou k dispozici dva luxusně zařízené byty. Vila je rozdělena vertikálně, každý z bytů má přízemí a první patro, což kromě jiného zaručuje i prvotřídní výhledy, které se jen tak neokoukají. Budoucí majitel si bude muset připravit pořádnou sumičku, vila se aktuálně prodává za 99 900 000 korun.

Terasy velké jako byt

„Unikátní lokalita s kouzelnou poklidnou atmosférou se rozkládá v přírodním parku Drahaň-Troja, v místě zaručujícím dokonalé soukromí,“ říká realitní makléřka Ella Gerlikh, která má prodej na starosti. Jen několik kroků od domu je také turistická cesta a cyklostezka, po které se dá pohodlně dojet až do centra Prahy, i za její hranice.

Oba byty jsou velkoryse řešené, každý z nich nabízí přes 530 metrů čtverečních užitné plochy. „V 1. nadzemním podlaží je v každé jednotce obývací pokoj propojený s kuchyní, dále 1 ložnice s en-suite koupelnou (vstup do koupelny je pouze z ložnice, pozn. red.), šatna, pracovna a samostatná toaleta. K jednotkám přiléhá 1 velká a 2 menší terasy. Ve 2. podlaží jsou vždy 3 ložnice s vlastními koupelnami a šatnami. Celou budovu korunují dvě téměř stometrové střešní terasy,“ popisuje makléřka.

Milovníci vaření rozhodně ocení plně zařízenou rozlehlou kuchyň, kde nechybí pracovní desky z přírodního kamene. Obě kuchyně jsou laděné do světlých barev a jsou propojené s jídelnou a obývákem.

V suterénu vily je pro každý byt připravena dvojgaráž a nechybí ani společenská místnost, prádelna a skladovací prostory. Nový majitel zde najde i prostor určený pro wellness, které si bude moct udělat přesně podle svých představ. K domu náleží i udržovaná zahrada, kde jsou k dispozici další 4 parkovací místa. Vrata se ovládají přes mobilní aplikaci a o bezpečnost majitelů se stará kamerový systém. 

Fotogalerie
19 fotografií