K závažné dopravní nehodě došlo ve středu před sedmou hodinou večerní. „Na Újezdu zasahujeme u srážky vozidla se dvěma osobami,“ sdělil mluvčí Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy Martin Kavka.

Mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy (ZZS) Jana Poštová potvrdila, že se jednalo o dva muže. Jeden z nich utrpěl vážná zranění. „Záchranáři na místě prováděli resuscitaci u muže (70), kterého srazil vůz a jemuž se v tom důsledku zastavilo srdce. Po chvíli se jim podařilo obnovit jeho srdeční činnost a na umělé plicní ventilaci byl převezen do motolské nemocnice,“ sdělila Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Vážná nehoda na Malé Straně na Újezdu. Automobil srazil dva muže, jednoho bylo nutné resuscitovat. (19. leden 2022) Aktu.cz

„Druhý muž (69) utrpěl tržnou ránu na hlavě a otřes mozku. I jeho stav si vyžádal převoz do nemocnice,“ dodala Poštová. Událostí se zabývají policisté. „Pražští policisté aktuálně zasahují u střetu osobního vozidla se 2 chodci v Praze 1 - Újezd. Celým případem se zabývají dopravní policisté,kteří zjišťují za jakých okolností došlo ke střetu,” uvedli na svém twitterovém účtu.

Fotogalerie
25 fotografií