Provoz mezi stanicemi Praha-Hostivař a Praha-Vršovice byl kvůli poruše přerušen před 09:00. Vlaky musely úsek objíždět. Přerušení provozu se dotklo regionálních spojů i několika rychlíků jezdících na trasách mezi Prahou a Jihočeským i Zlínským krajem. Obnovit dopravu se podařilo podle PID až po 16:00.

Hodiny čekání

Přerušení provozu se dotklo několika rychlíků jezdících na trasách mezi Prahou a Jihočeským i Zlínským krajem. Rychlík do Českých Budějovic dokonceměl zpoždění až 150 minut. U ostatních rychlíků se zpoždění pohybuje v desítkách minut.

Vlaky regionální linky S9 na trase mezi Prahou a Benešovem jezdily odklonem přes stanici Praha-Libeň, kde zastavovaly. Podle PID mohli cestující z vlaků v úseku Vršovice - Hostivař využít prostředky MHD a jízdní doklady z vlaků jim budou uznávány.
Video
Video se připravuje ...

Aktuální stav bývalého nádraží Vyšehrad k začátku roku 2020. O nádražní budovu vyjádřilo zájem hlavní město, které zvažuje, zda by do něj po nákladné rekonstrukci a dostavbě neumístilo Slovanskou epopej Alfonse Muchy. David Zima

Fotogalerie
7 fotografií