Opěvované Lamborghini Aventador v zakázkové celokarbonové úpravě Mansory Carbonado Stealth mělo nového vlastníka vyjít na přibližně 12,5 milionů korun. Teď je z něj škvarek a těžkou hlavu bude mít nejspíš pojišťovna.

„Škoda přesáhne pět milionů korun,“ zněl první, podle všeho ještě střízlivý odhad pražských hasičů. „Auto začalo hořet za jízdy, a to s největší pravděpodobností kvůli technické závadě,“ upřesnil mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. 

Majitelem vozu by podle informací Blesk.cz měl být pražský salon SF Motors, jenž se specializuje na prodej luxusních aut nejbohatším z bohatých. Za firmou stojí podnikatel Simon Štekl (42), bývalý manžel modelky Petry Faltýnové (41). Auto s 1250 koníky pod kapotou podle našich informací s jedním ze svých prodejců Borisem V. vezli ze servisu, kam jej dávali právě kvůli závadě na elektroinstalaci. „Ujeli asi čtyři kilometry a začali hořet,“ sdělil Blesku zdroj blízký prodejcům.

Ačkoli oheň dvě jednotky přivolaných hasičů celkem rychle zlikvidovaly, krasavec na čtyřech kolech je podle všeho totálně na odpis…

Fotogalerie
13 fotografií