Na území Dejvic se úpravy týkají křižovatky Velvarské a Jírovy ulice, kde bude prostor křižovatky vyvýšen, a řidiči tak budou muset zpomalit. Náklady jsou odhadnuty na 1,4 milionu. Nejnižší částku, tedy 600 000 korun, bude stát vytvoření středního dělícího ostrůvku na přechodu pro chodce na křižovatce Ďáblické ulice s Hřenskou v Ďáblicích.

Nejvyšší částku budou stát úpravy v Radotíně. Nový přechod pro chodce s dělícím ostrůvkem bude ve Výpadové ulici. Ten bude stát 1,1 milionu. Dále bude rozšířena cyklotrasa A1 přes Radotínský potok, její šíře již vzhledem k množství pěších a cyklistů je nedostatečná. Náklady jsou předpokládány ve výši 3,6 milionu korun.

Změny se dotknou také křižovatky ulic Mladoboleslavská a Sojovická ve Kbelích. Zvýší se zde bezpečnost chodců zejména s ohledem na výjezd autobusů z přilehlé zastávky a osobních aut z parkovacích stání. Součástí úprav je přisvětlení přechodu. Práce vyjdou na 1,9 milionu korun. Posvětit tyto úpravy mají pražští radní, kteří o nich budou v pondělí jednat.