Řidič zřejmě nezvládl své auto řítící se po dálnici D8 ve směru na Prahu. U čerpací stanice OMV na 3. kilometru u Panenských Břežan strhl řízení a sejmul značku upozorňující na sjezd na parkoviště a k čerpací stanici. Pak pokračoval dál, kde sejmul několik zaparkovaných aut. „Nárazem řidič poškodil další tři auta zaparkovaná u sjezdu k čerpací stanici. Alkohol u řidiče byl vyloučen,“ uvedla policejní mluvčí Eva Hašlová. Zdemoloval celou přední část vozu, jako zázrakem vyvázl jen s lehkými zraněními. 

Spolu s ním jela v autě další osoba a navíc ještě malé děťátko! „Na místo vyrazily tři posádky, které ošetřily celkem tři osoby. Dva dospělí utrpěli lehká poranění a po nezbytné péči byli převezeni do Motola a na Bulovku. Dítě bylo bez viditelných poranění transportováno k dovyšetření do motolské nemocnice,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. Podle policejní mluvčí nehoda nijak neomezuje provoz, v místě se však tvoří kolony kvůli údržbě silnice.

Není to přitom tak dávno, kdy na tomtéž místě došlo k další vážné nehodě - 6. srpna večer na čerpací stanici auto vjelo pod návěs kamionu, zraněného řidiče museli vystřihat hasiči.

Fotogalerie
12 fotografií