Ed Sheeran si v neděli 7. července večer podmanil Prahu. Pro osmdesátitisícový dav zahrál koncert, po kterém se na sociálních sítích objevila spousta reakcí – a většina z nich vyznívala pozitivně a pro anglického muzikanta lichotivě. Přestože koncertuje sám bez kapely, na události takového formátu se prý rozhodně neztratil. 

Svou show v pondělí zopakoval. Podle organizátorů si v Letňanech popěvovalo texty roztomilého zrzka na 70 tisíc lidí. Podle informací Blesku se včera i dnes (tj. v neděli 7. a v pondělí 8. července) Ed Sheeran na pódiu objevil na minutu přesně, a to ve 21 hodin. „Atmosféru měl koncert dobrou, zvuk byl čistý,“ pochválila důležitý aspekt celé nedělní události jedna z návštěvnic Adéla B. 

Krutá cesta domů

Byť na vystoupení návštěvníci koncertu na Eda Sheerena pěli ódy, „nadávali“ na cestu domů, která se lidem v neděli řádně protáhla. „Byla to výzva. Já šla raději pěšky, autobusy nezvládaly vůbec. Metro bylo sice posílené, ale dav byl obří. Na taxi mohou všichni rovnou zapomenout,“ řekla Blesku účastnice prvního koncertu. Koncert skončil ve 23:00 hodin, ještě hodinu poté se prý na silnicích na Proseku a Střížkově tvořily kolony jako během ranní dopravní špičky. A situace se opakovala i v pondělí. „Jsme u OC Letňany a už skoro hodinu čekáme na výjezd,“ informovala Blesk.cz řidička Martina z místa. 

Fotogalerie
42 fotografií