Pozvání Olga Knoblochová přijala od starosty mimo jiné i z toho důvodu, že léta v Praze 1 pracovala. Ještě loni ve svých pětaosmdesáti letech byla aktivní ve své škole v centru metropole, kde zaučovala budoucí kosmetičky. „Loni jsem řekla končím a už by byla ráda, aby místo mě pracovali mladší,“ řekla Olga Knoblochová alias Lady Dermacol.

Na galavečeru Olga Knoblochová zářila a jen málokdo by odhadoval, že letost oslaví své 86. narozeniny. Na slavnostní akci oblékla róbu ve starorůžové barvě a zvolila decentní make up. Žádné zdlouhavé přípavy, ale neproběhly.  „Mně to trvá chvíli, vždycky ráno se učešu a nalíčím, takže žádnou mimořádnou péči si nedávám, protože celý den chodím upravená, takže jsem se jen přepudrovala a šla jsem na ples,“ prozradila Blesku.

Upravená od rána

Lady Dermacol i zhodnotila vizáž přítomných dam. „Myslím si, že už dneska všechny ženy o sebe dbají a já vždycky říkám, začínejte hned ráno, protože to sebevědomí je dobré mít už od rána a ne utíkat neupravená, nehledě tomu, že i když ten manžel vidí svou ženu ráno neupravenou, tak se mu to taky nelíbí. Pak on přijde do kanceláři, kde vidí hezky upravené své kolegyně, a pak se ty manželky někdy diví, že manžel zahýbá,“ uvedla.

Na co dalšího jsme se elegantní dámy zeptali, uvidíte zde:

 

Fotogalerie
6 fotografií