115. oslavy Harley-Davidson
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Refresh
 
22:30
6. 7. 2018

VIDEO: A takováhle to byla paráda! Generálku mají motorkáři za sebou, zítra v 10:00 se jich na Letné sejdou tisíce a střihnou si spanilou jízdu naostro. Trasa bude stejná jako dnes.

 

Pro dnešek se s vámi loučíme a zítra se těšíme u pokračování přímého přenosu s dalšími novinkami, rozhovory i videy přímo z místa oslav 115. výročí Harley-Davidson!

VIDEO
Video se připravuje ...
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
IMAGE
 
22:10
6. 7. 2018

Noční spanilá jízda Prahou skončila, ku spokojenosti všech zúčastněných i pozorovatelů se obešla bez komplikací. Pražané motorkářům mávali, další s úžasem pozorovali defilé ocelových krasavců. „Mezi účastníky nechyběly historické stroje, takzvané custom biky, ale ani současné modely s muži i ženami v sedle, dále veteráni, kluby a další,“ řekl Blesku mluvčí akce Jakub Koutek.

 
21:30
6. 7. 2018

Blesk.cz si místo motorky osedlal doprovodné vozidlo a se stovkami motorkářů vyrazil na spanilou jízdu noční Prahou!

 
20:20
6. 7. 2018

Zhruba ve 21:30 vyrazí z Letné tisícovka motorkářů na svých ocelových ořích na noční spanilou jízdu! Pojedou Letenským tunelem na nábřeží Kapitána Jaroše, přes Hlávkův most na Václavák, pak na Karlák, přes nábřeží k Rudolfinu a Chotkovou zase zpátky na místo setkání. A my pojedeme s nimi!

 

Stádo nočních dravců na harlejích projede centrem! Pražané, držte si klobouky!

 
18:55
6. 7. 2018

Dnes se podle pražských záchranářů zranilo na akci víc lidí než včera - ve většině případů ale nešlo o nic vážného. Nejčastěji převažovaly puchýře ze špatných bot. „Dnes do 17:00 jsme ošetřili celkem 20 lidí, z toho jeden byl odvezen do nemocnice. Jednalo se o 31letého cizince, který zřejmě po smyku havaroval ve Strahovském tunelu. S úrazem ruky, nohy a hlavy byl při vědomí převezen do Ústřední vojenské nemocnice," uvedla mluvčí Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy Jana Poštová.

 
18:28
6. 7. 2018

Karen Davidson srdečně zdraví čtenáře Blesku:

 
18:15
6. 7. 2018

Zatímco na Výstavišti zvuk bublajících motorů a rockové hudby neutichá, vedlejší Tipsport arena se proměnila v zápasnický ring. V exhibici All Stars Fight vyzývá Daniel Vítovec na souboj v thajském boxu svého soupeře Dimitrije Khabibullina a aréna vzrušeně řičí.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
18:10
6. 7. 2018

I dnes jsme na Výstavišti s Blesk zónou, dárečky, balonky a hlavně trenažerem Jumpstart, kde si může pořádnou mašinu osedlat úplně každý, klidně i nezkušený začátečník. Pro některé je to ovšem, jak se zdá, pekelně vysilující disciplína. Ještě že máme i lehátka!

VIDEO
Video se připravuje ...
IMAGE
 
17:53
6. 7. 2018

VIDEO: Každou chvíli vypukne úžasná podívaná pro největší drsňáky! Do Česka přijeli ti nejlepší thajští zápasníci, kteří se dnes večer utkají se svými vyzyvateli. Vrcholem bude zápas největší světové legendy thajského boxu, Buakawa Banchameka, a jeho českého soupeře Michala Krčmáře. Podívejte se do zákulisí, jak jejich příprava probíhá!

VIDEO
Video se připravuje ...
 
17:44
6. 7. 2018

Přijet na Rolling Stones na harleyi - to zní jako sen! Spojit dvě legendy v jednom se povedlo Václavu Homolkovi (60) z Českého Krumlova. Blesk.cz prozradil mimo jiné také to, jaké nástrahy na motorkáře při spanilé jízdě čekají. Čtěte zde:

 

Na Rolling Stones na harleji. „Teď už můžu umřít,“ říká Václav (60). Statkář si v Praze splnil životní sen

 
17:30
6. 7. 2018

Wow! I takovéhle machrovinky je možné vidět v rámci oslav Harley-Davidson. Přijely největší hvězdy freestyle motokrosu a ukazují, kam až se dá s motorkou zajít.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
16:00
6. 7. 2018

Dnes večer vypukne noční spanilá jízda! Tisíce motorek se projedou centrem Prahy, kde na ně můžete počíhat a které ulice budou zavřené?

 
15:55
6. 7. 2018

VIDEO: Přibližně stovka osedlaných dunících motorek vyrazila před malou chvílí z Letné na výlet na Karlštejn. Jednu z nich řídil i Patrick (56, na fotce), který do Prahy přijel ze Švýcarska. „Hrozně mě nadchla česká krajina, nemůžu se dočkat, až vyrazíme! Praha je kouzelné město a lidé jsou fajn. Moc si vážím toho, jak nás tu přijali, jinde by se to třeba stát nemuselo,“ řekl Blesk.cz.

VIDEO
Video se připravuje ...
IMAGE
IMAGE
 
15:23
6. 7. 2018

Celá akce zatím probíhá v klidu.

 
15:01
6. 7. 2018

Oslavy 115. výročí harlejů vyvolávaly v Pražanech strach - nejen z uzavírek a hluku, ale také ze samotných motorkářů. Předsudky vůči nim prohlubuje zejména řádění motorkářských gangů, které spolu napříč kontinenty válčí a neštítí se použít násilí nejhrubšího zrna. Lidé se jich ale bát nemusejí. Čtěte zde:

Tohle je pět nejdrsnějších motorkářských gangů světa! Pražané se ale bát nemusejí

 
14:37
6. 7. 2018

Ani dnes na Výstavišti nechybí jedny z hlavních hvězd motorkářské slavnosti: pravnoučata zakladatele značky Harley-Davidson Karen a Bill. S dobrou náladou a věčným úsměvem na rtech se pěkne činí - fanouškům rozdávají podpisy na rozličné motorkářské propriety a často jim věnují i několik milých slov.

 
14:15
6. 7. 2018

Ze střechy Průmyslového paláce je na množství motorek vskutku úchvatný pohled. Další stále přijíždějí.

 
13:49
6. 7. 2018

Je libo žabí stehýnka, nebo raději restovaného červíka? Tak trochu netradiční pokrmy nabízí na Výstavišti brněnská restaurace, k jejich stánku ale přicházejí jen ti největší odvážlivci. „Čekali jsme, že harlejáři budou ostří a půjdou do toho. Když už by si někdo dal, manželka ho nakonec přemluví, aby to vzdal,“ říkají kuchaři. Ve čtvrtek se našel jen jeden statečný, který si nechal opéct štíra.

VIDEO
Video se připravuje ...
 
13:25
6. 7. 2018

Takhle to vypadá na místě:

 
12:16
6. 7. 2018

První den motorkářských slavností přinesl také první zranění: „Ošetřovali jsme celkem 12 osob, jednalo se většinou o případy nevolnosti, kolapsu nebo drobných popálenin například od výfuku,“ řekla Blesk.cz mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Většina z nich byla ošetřena na místě, tři lidé ale skončili v nemocnici. Pražská záchranka má kvůli oslavám nadstandardně posílený provoz, na Výstavišti stojí také speciální vůz Golem, jenž je schopen pojmout velké množství zraněných.

 
11:42
6. 7. 2018

Výběr jídel, na nichž si návštěvníci mohou pochutnat, je pestrý - stejně jako spektrum motorkářů, kteří na oslavy Harley-Davidson přijíždějí celkem ze 77 zemí světa. V nabídce jsou nejrůznější burgery, sushi, mořské plody, ale i lahůdky netradiční, například žabí stehýnka, hmyz nebo restovaní štíři.

 
11:29
6. 7. 2018