Lístek nasdílela do facebookové skupiny Letenská parta Lenka Dudková. „Našla jsem ho na internetové adrese, která je již zrušena. Ostatní věci různě vyhledávám pod jmény historie Letná, Stromovka, Holešovice, Výstaviště. Používám pouze to, co je možno volně stáhnout,“ popsala Blesk.cz, jak k 50 let starému lístku přišla.

„Zaujal mě podpisem známého fotbalisty. Andrej Kvašňák byl ve své době známá osobnost,“ upozorňuje paní Lenka na fakt, že na konci lístku stojí věta: Ceny překontroloval odpovědný vedoucí Dr. Andrej Kvašňák.

Vtipný jídelní lístek baví internet.
Autor: Facebook (Lenka Dudková)

Prohra 0:5 byla tehdy pro fanoušky velkým překvapením. Taková, že provozovně stálo za to vytvořit právě tento vtipný jídelní lístek.

Nabízeli i zmlklé huby sparťanů v octovém nálevu, sparťanský výbor v úděsu s knedlíkem a jako nápoj například trenérovy vyteklé nervy v kýblu.

Na reportáž o jídelním lístku se podívejte ve zpravodajské show Selfie z Prahy. Uvidíte také, jak se nové parkovací zóny stávají terčem posměšků:

Video
Video se připravuje ...

Česko se vysmívá Praze: Neumíte ani namalovat čáry! A dům, kde se vám starají o medvídky. Matěj Smlsal, Matěj Šrám, David Vaníček