„V neděli ráno oslovil strážníky z Prahy 1 muž, který hlídce oznámil, že v ulici Pařížská se nachází žena, která bosá kope do zaparkovaných automobilů. Hlídce poskytl i podrobný popis agresivní ženy,“ uvedl mluvčí městské policie Rudolf Rubeš.

Hlídku v Pařížské za výtržnicí nasměrovali další svědci, kteří vypověděli, že žena kopala do výloh luxusních obchodů, na nichž zůstaly otisky jejích nohou, převrhla na chodník květináče s květinami, kopala do zaparkovaných automobilů a na jeden vylezla a skákala mu po střeše. Její počínání navíc zachytily kamery.

Žena se ale rozhodně nechtěla dát chytit, takže na výzvy strážníků nereagovala a dala se před nimi na útěk. „Hlídka ji však po chvíli dostihla. Mladá žena se však pokusila strážníky fyzicky napadnout. Proto strážníci proti agresivní ženě použili hmaty a chvaty sebeobrany a následně přiložili i pouta,“ uvedl mluvčí s tím, že blondýna byla zmatená a nedokázala své počínání vysvětlit.

„Protože vzniklo důvodné podezření ze spáchání trestného činu, byla celá věc na místě předána Policii ČR k dalšímu opatření,“ uzavřel mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Šílená žena skákala v Pařížské po autech MP Praha