Česká republika patří mezi nejbezpečnější místa na světě, přesto si lidé musí dávat pozor na různé nástrahy - ať už doma nebo venku. Téma nebezpečí bude spojovat obě poloviny pondělní debaty v Rock Café v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Podcastová dámská tour pdc, ub, icp, Jedlička, Chebotoreva

Nejprve na pódiu k moderátorce a burlesce Zoryi Blue vystoupá zkušená lektorka Jasmína Houdek. Odhalí svůj otřesný zážitek, co se jí udál před více než 20 lety „Stalo se mi to, když mi bylo 14 let. Byl to člověk, kterého jsem znala, znala ho i moje rodina, ale nebyl to člen rodiny. Byl samozřejmě starší a dospělý,“ svěřila se Blesk Zprávám Jasmína. O tom, co se jí přihodilo, tehdy řekla jen své sestře. 

"Byla jsem na základce drzá, problémová holka, měla jsem hodně poznámek, byla jsem hodně vidět a slyšet, bála jsem se, že mi nikdo neuvěří. Styděla jsem se také za to, že mě někdo znásilnil. Říkala jsem si, že si za to můžu vlastně sama, protože jsem vyzývavá a náctiletá puberťačka, co má nalakované nehty a lesk na rtech, takže jsem ho asi vyprovokovala,“ popisuje Jasmína pocity viny, které prožívá každá oběť znásilnění.

Dlouhých 15 let v sobě to tajemství držela a hledala bojový sport, v němž by se mohla vybít. Nakonec si založila Moderní sebeobranu, kde se také svým studentkám začala svěřovat a zároveň slyšela i jejich příběhy. Co jí řekly a jak se postavit sexuálním predátorům, se dozvíte v pondělí 8. 5. v Rock Café už od 19:00!

Pražské mordy

Velký úspěch slavilo i první veřejné vystoupení moderátorek Terezy a Petry z Insta Crime Podcastu v Ostravě. Pro Prahu si dokonce připravily o děsivý případ víc. Odhalí vám nepříliš známou vraždu seniora Josefa S., kterou spáchaly 3 nedospělé dívky, jež se mu nastěhovaly do bytu.

Podcastová dámská tour
Autor: Blesk

Na besedě promluví také o případu z Prahy 5, kdy mladý fotograf zavraždil svoji matku, otčíma a dokonce 3letého brášku. Jaké byly vztahy v rodině, moderátorky rozpletou veřejně v klubu. A nakonec přiblíží i drsný silvestrovský případ, při němž parta výrostků brutálně zaútočila na bezmocného bezdomovce a jeho družku, kterou připravili o život.  

Soutěžte o lístky ZDARMA na pražskou zastávku Podcastové dámské tour na Facebooku nebo Instagramu Blesku! 

Praha, Rock Café

kde: Národní 20, Praha

kdy: v pondělí 8. 5. od 19:00

za kolik: 150,- , vstupenky můžete koupit zde

Další podrobnosti o akci naleznete tady.

Fotogalerie
17 fotografií