O víkendu 21. července řada Pražanů zamíří do Bohnic. A to ne z toho důvodu, aby se zde rekreovali, ale užili si ne jen tak ledajaký muzikál. „Koně pomáhali člověku již před mnoha a mnoha lety, tak ať pomáhají i nadále. Rozhodli jsme se využít nespoutanou koňskou krásu, ušlechtilost, ladnost jejich pohybu a doslova spojit jejich sílu s nadějí, ohleduplností a srdečností, a to vše ku prospěchu nadačního fondu Kapka naděje a na podporu Střediska hipoterapie Bohnice,“ prozrazují pořadatelé. 

Muzikál předvede nejen nacvičené kousky hřebců a jezdecké hvězdy z celého světa. „Co se hudby týče, představí se David Deyl, Dana Kusebauchová, Victoria Ren a skvělé seskupení Stringz,“ prozrazuje Pavlína Vacátková za muzikál. 

Dobročinná akce nesla pět ročníků po sobě ovoce. „Suma za všechny ročníky činí neuvěřitelných 545 952 korun, za které se nakoupily potřebné přístroje a vybavení vybraných nemocnic. Dále pak rampa pro Středisko hipoterapie PN Bohnice v hodnotě 55 tisíc korun,“ těší se organizátoři. Více se o celém projektu a připravovaném šestém ročníku dozvíte tady.

Kdy? V sobotu 21. července
Kde? Psychiatrická nemocnice Bohnice
Vstupné? 200 korun dospělý, 100 korun děti do 15 let

Fotogalerie
4 fotografie