Rezervní vůz prezidenta Masaryka i automobil nacistických pohlavárů můžete nyní vidět v obchodním centru Arkády Pankrác.
Autor: Eva Fornálová
V pondělí můžete propadnout lásce ke značce Mercedes-Benz. V Arkádách Pankrác objevíte na 23 vozů, které vám ukážou vývoj značky. Můžete se těšit i na auto, kterým se vozil prezident Masaryk. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pondělí
Kde? Arkády Pankrác, Praha 4
Vstupné? Žádné

Jazykový klub
Autor: Jazykový klub
V úterý se můžete začít učit další jazyk, a to zcela zdarma. Každé úterý probíhá jazykový klub – španělština pro začátečníky, na kterém vás naučí mluvit španělsky rodilí mluvčí. Více informací objevíte tady.

Kdy? V úterý od 18 hodin
Kde? Ulice Žitná 51, Praha 1
Vstupné? Žádné, jen je třeba se registrovat

Upleťte síť u kafe.
Autor: Komunitní centrum a zahrada Kotlaska
Ve středu probíhá pravidelné pletení sítí v komunitním centru Kotlaska. Upletené sítě se pak následně pověsí v zahradě, kde je budete moci po celé jaro a léto využít, třeba při čtení knihy. Více informací objevíte tady.

Kdy? Ve středu od 16:30
Kde? Komunitní centrum a zahrada Kotlaska, Praha 8
Vstupné? Žádné

Goethe Institut
Autor: goethe.de
Ve čtvrtek si můžete užít virtuální realitu. V Goethe Institutu se můžete na pět minut proměnit v brouka, stejně tak jako hlavní postava Kafkovy nejznámější povídky. Najděte klíč z místnosti a utečte ven. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen ve čtvrtek
Kde? Goethe Institut, Praha 1
Vstupné? Žádné

Bruslení na Ovocném trhu je zdarma. Zaplatíte tady jen za půjčení bruslí.
Autor: Eva Fornálová
Protáhněte si v pátek po práci zkostnatělé tělo. Vydejte se zabruslit si. Na Ovocném trhu a na Letné si můžete užít ledovou plechu zcela zdarma. Jediné, co k tomu potřebujete, jsou vlastní brusle. Více informací objevíte tady.

Kdy? Nejen v pátek
Kde? Letenská pláň a Ovocný trh
Vstupné? Vlastní brusle