Ples jako již tradičně zahájila „paní domácí“ - primátorka Adriana Krnáčová, jež se na slavnostní událost řádně vyfikla. Oblékla si dlouhé tmavomodré šaty se stříbrným pasem a výstřihem do V, který decentně zvýraznil její přednosti. Při tanci pak viditelně dobře naladěná primátorka rozdávala úsměvy na všechny strany.

A nebyla jediná. Pobavit se přišli také členové vlády v demisi - ministr kultury Daniel Herman, jenž na parket vyvedl ženu ministra obrany Martina Stropnického, herečku Veroniku Žilkovou. Nechyběli ani ministr zdravotnictví Miroslav Ludvík, ministr dopravy Dan Ťok s manželkou nebo poslanec za ANO Jaroslav Faltýnek, jenž se neostýchal svoji partnerku na parketu vášnivě líbat.

Matěj Stropnický na ples vyvedl svého čerstvě odtajněného milence, herce Daniela Krejčíka. Šťastně zamilované pohledy prozradily, že ti dva už lásku rozhodně neskrývají. Dorazil i módní návrhář Osmany Laffita, jenž se dobře bavil s herečkou Yvettou Blanarovičovou. Ta si oblékla červené šaty a doplnila je výrazným náhrdelníkem.

Na pódiích Smetanovy síně a dvou menších sálů se střídali rozliční umělci, již roztančeným návštěvníkům nabídli průřez žánry tak, aby si každý našel svůj oblíbený. Zazpívala krásná Monika Bagárová ve svůdném overalu a zahrál fenomenální trumpetista Laco Déczi, jenž si po každém čísle vysloužil od nadšených posluchačů hlasitý potlesk.

V Sladkovského sále ovládl pódium šílený Dan Nekonečný, který v havajském stylu rozvlnil celý parket. Ani v Obecním domě se nerozpakoval střílet konfety nebo si na hlavě nechat zapálit ohňostroj. Jako půlnoční překvapení si Praha pro své hosty připravila skupinu Mandrage, jež zahrála ve Smetanově síni. Celým večerem provedl moderátor Libor Bouček.

Fotogalerie
33 fotografií