Výluka se dotkne tramvajových denních linek číslo 6 a 17, historické tramvaje 41 a nočních linek 93 a 94. Provoz tramvají bude přerušen od pondělních 00:01 a potrvá do půlnoci na 26. srpna.

Objízdné trasy

Linky číslo 6 a 94 pojedou v úseku Strossmayerovo náměstí – Maniny přes zastávky Vltavská a Holešovická tržnice. Linky číslo 17 a 93 pak ze Strossmayerova náměstí zamíří k Nádraží Holešovice přes zastávky Vltavská, Dělnická a Ortenovo náměstí.

Historická linka číslo 41 bude ve směru ze Strossmayerova náměstí na Čechův most odkloněna přes zastávky Vltavská, a sice na předmostí Hlávkova mostu, dále zamíří na Těšnov, k Bílé labuti a přes Náměstí Republiky do Dlouhé.

V denním provozu bude zavedena tramvajová linka číslo 27, která pojede z Libuše přes Modřany a Braník na Palackého náměstí a dále k Národnímu divadlu a okolo Právnické fakulty na Strossmayerovo a Letenské náměstí a skončí na Špejcharu.

V době výluky také dopravní podnik o víkendu povede spoje autobusové linky 156 z Vltavské přes zastávky Veletržní palác, OC Stromovka a Řezáčovo náměstí zpět na Vltavskou.

Video
Video se připravuje ...

Podcast: Holešovické Výstaviště vstává z popela. „Pořád má význam,“ říká jeho šéf. (2022) Blesk – idh

Fotogalerie
8 fotografií