Jak bude v pondělí? „Zpočátku jasno nebo skoro jasno. Odpoledne od severozápadu přibývání oblačnosti a večer místy přeháňky, ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 30 až 32 °C. Slabý proměnlivý nebo jihozápadní vítr do 3 m/s se večer bude měnit na mírný západní až severozápadní 2 až 6 m/s a v bouřkách přechodně zesílí,“ píše ČHMU.

Jak bude v úterý? „Převážně oblačno a zejména v noci možnost přeháňky. Nejnižší noční teploty 16 až 14 °C. Nejvyšší denní teploty 21 až 23 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, bude večer slábnout,“ uvádí ČHMU.

Jak bude ve středu? „Převážně oblačno, místy přeháňky, odpoledne od jihozápadu ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 13 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 24 °C. Slabý, přes den mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s,“ zmiňuje na svých stránkách ČHMU.

Jak bude ve čtvrtek? „Jasno až polojasno. Nejnižší noční teploty 12 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 27 °C. Slabý proměnlivý, přes den mírný severozápadní vítr 2 až 5 m/s,“ předpovídají meteorologové.

Jak bude v pátek a o víkendu? V pátek by mělo být pod mrakem, teploty okolo 27 stupňů. Polojasno by mělo být v sobotu i v neděli s teplotami okolo 24 stupňů.

Fotogalerie
14 fotografií