Jednodenní výluky se v úterý dotknou hned několika městských částí. Na Novém Městě, konkrétně v ulicích Na bojišti a Sokolovská, nepoteče voda z důvodu oprav, revizí a údržby, od 7:30 do 17. V Komořanech se odstávka bude týkat ulice Okružní a potrvá od 8 do 15. V Hostivaři se výluka dotkne domácností v ulici Pražská, taktéž v čase od 8 do 15. Naposledy ještě ve Stodůlkách proběhne odstávka pitné vody od 8 do 16 hodin v ulici Jeremiášova.

Větší výluky se dotknou středy 27. května. Konkrétně ve Vinohradech dojde k výluce pitné vody v čase od 7:30 do 15 v ulici Hradešínská. V Jinonicích tentýž den pak od 8 do 13 hodin nebude voda téct v ulici Mezi Rolemi.

Nejvíce práce se však ve středu udělá v Záběhlicích a Michli. Od 8 do 22 hodin budou bez vody desítky nemovitostí. Konkrétně půjde o výluku pitné vody v ulicích Bojanovická, Hrusická, Huťská, Choceradská, Choratická, K Vodě, Ke Spořilovu, Kajánkova, Kremnická, Malovická, Měchenická, Na Chodovci, Na Lávce, Podle Náhonu, Púchovská, Roztylské náměstí, Střimělická, Trenčínská, Trnavská, U Mlýna, Vrútecká, Za Potokem, Zakrytá, Zárybničná, Zvolenská a Žilinská.

Ve čtvrtek se pracovníci PVK vydají naposledy tento týden do terénu, tedy přinejmenším z důvodu plánových oprav. Cílem jejich destinace bude Suchdol. V čase od 8 do 17 hodin nepoteče voda v Budyňské, Gagarinově a Lysolajské ulici. Na aktualizovaný přehled plánovaných výluk se můžete podívat ZDE.
Fotogalerie
5 fotografií