Rozsáhlá odstávka pitné vody v úterý 23. října proběhne na Novém Městě. Od 7:30 do 22:00 hodin pracovníci PVK budou provádět údržbu na odběrných místech v ulicích Dittrichova, Dřevná, Gorazdova, Jiráskovo náměstí, Na Moráni, Na Poříčním právu, Palackého náměstí, Pod Slovany, Podskalská, Rašínovo nábřeží, Trojanova, Vyšehradská, Zítkovy sady a ve stanici metra B Karlovo náměstí.

Ve stejný den odstávka proběhne v Bubenči, kde se od 8:00 do 13:00 hodin bude týkat částí ulic Na Seníku a V Sadech.

Zrovna tak v úterý 23. října od 8:00 do 23:45 hodin voda nepoteče na některých místech v Lochkově. Konkrétně půjde o ulice Cementářská, Do Borovin, K Celinám, K Lahovské, K Úvozu, Ke Slivenci, Na Drážkách, Na Písku, Na Selském, Nad Vsí, Pod Vrchem, U Sladovny, U Sušičky, V Oudolku, Za Chalupami a Za Ovčínem.

Ještě stále v úterý ve stejném čase další výluka proběhne ve Slivenci. Tady půjde o odběrná místa v ulicích Frančíkova, K Cikánce, K Lochkovu, K Rozmezí, Kameníků, Ke Štěpcům, Mramorová, Na Čisté, U Habeše a U Jezírka.

Ve středu 24. října se práce přesunou do Bohnic. Od 8:00 do 15:00 hodin se výluka dotkne ulic Na Bendovce, Nad Pentlovkou a V Nových Bohnicích.

Zbytek prací PVK se tento týden vměstná do čtvrtka 25. října. V Radonicích nepoteče voda od 8:00 do 15:00 hodin na všech odběrných místech v ulici Na Proutkách. V Libni se práce protáhnou do 18:00 hodin, odstávka se bude týkat ulic Světova, U Synagogy a Zenklova. V Suchdolu se bude pracovat od 8:00 do 20:00 hodin, odstávka vody bude v ulicích Budyňská, Gagarinova, Kamýcká a Lysolajská. Podrobnosti hledejte na webu PVK.