Největší počet odběrných míst s odstávkou vody bude o nadcházejícím týdnu v úterý 22. května. Ve Stodůlkách a Jinonicích se výluka vody bude týkat odběrných míst v ulicích Bašteckého, Borovanského, Diabasová, Herčíkova, Jánského, K Opatřilce, K Sopce, Ke Klubovně, Klausova, Křepelčí, Liběšická, Liščí, Mutěnínská, Na Hvížďalce, Pavrovského, Podohradská, Prusíkova, Přecechtělova, Sojčí, Srnčí, Tlumačovská, U Albrechtova vrchu, U Dobráků, Velichovská a Zaječí. Práce všude potrvají od 4:00 do 17:00 hodin.

Ve stejný den ještě bude omezení probíhat v Suchdole a ve čtvrti Praha-Sedlec. Tady se pracovníci PVK zdrží od 8:00 do 16:00 hodin, odstávka vody bude platit pro ulice Při Hranici, Suchdolská a U Nového Suchdola.

Ve středu 23. května obdobná situace nastane v Dolních Měcholupech, kde bude od 8:00 do 15:00 hodin probíhat revize a údržba v ulici Za Zastávkou.

Zbytek všech odstávek mají PVK v plánu během čtvrtka 24. května. V Bubenči se výluka bude týkat odběrných míst ulic Charlese de Gaulla a Na Marně, kde budou pracovníci zasahovat od 8:00 do 17:00 hodin. Ve stejném čase voda nepoteče v Michli, konkrétně v ulicích Jemnická a Vyskočilova.

do 20:00 hodin v ten samý den bude výluka v platnosti v Radotíně, kde se bude týkat ulic Chatová a Strážovská. Od 9:00 do 13:00 hodin se pracovníci PVK dostanou také do Karlína, kde voda nepoteče v ulici Za Karlínským přístavem. Pro podrobnosti navštivte stránku plánovaných výluk na webu PVK.