Podstatná část prací na údržbářské týmy PVK čeká v úterý 25. září. V Horních Měcholupech se bude zásah provádět od 8:00 do 14:00 hodin, odstávka se týká odběrných míst v Jaroměřské ulici. Ve stejném čase odstartuje také výluka v Kyjích, kde voda nepoteče na odběrných místech v ulicích Jamská, Jordánská a Svárovská. Tady se však skončí až v 18:00 hodin.

Zrovna tak v úterý 25. září od 8:00 se pracovníci PVK budou věnovat údržbě ve Zbraslavi, konkrétně v ulicích Elišky Přemyslovny a V Bílce. Práce tu skončí v 18:00 hodin. O hodinu déle se pak dělníci zdrží v Suchdolu, kde odstávka postihne odběrná místa v ulicích Kamýcká a Vysokoškolská. Poslední pražskou čtvrtí v rámci úterních revizí jsou Dejvice. Od 8:00 do 20:00 hodin voda nepoteče na odběrných místech v ulicích Fragnerova, Janákova a Matějská.

Ve středu 26. září údržbáři vyrazí na Prosek. Od 8:00 do 14:00 se odstávka pitné vody bude týkat ulic Jablonecká, Prosecká a Vysočanská. Tento den se pracovníci vrátí do Suchdolu, kde tentokrát voda nepoteče od 8:00 do 19:00 hodin v ulicích K Roztokům a Nad Spáleným mlýnem. Na tři hodiny, konkrétně od 9:00 do 12:00 hodin, se dělníci zastaví také na Starém Městě. Voda tu nepoteče v Kožné ulici a na jedné adrese v jihozápadní části Staroměstského náměstí.

Posledním dnem v rámci údržby vodovodního potrubí bude čtvrtek 27. září, kdy výluka proběhne v Malešicích. Od 8:00 do 15:00 hodin se pracovníci zdrží v ulici Cerhenická v Malešickém parku a v ulicích Chotouňská a Skřivanská. Podrobnosti hledejte na webu PVK.