Opravy povrchu i podzemních sítí v Belgické ulici v Praze 2 se posunuly do závěrečné části. Práce se počátkem března přesouvají do úseků ulic Bruselská – Záhřebská a Záhřebská – Jana Masaryka.

„Belgická ulice je krásným příkladem úspěchu dialogu nejen odborníků a investorů, ale zejména lidí, pro které tato ulice znamená domov. Díky tomu, že jsme všichni společně měli vůli hledat co nejlepší řešení, povedla se první část rekonstrukce ulice ke všeobecné spokojenosti a ve stejném duchu probíhají i poslední dvě fáze oprav,“ uvedl náměstek primátorky Petr Dolínek (ČSSD).

Práce na Belgické ulici začaly v dubnu loňského roku, od té doby se už plně zprovoznil úsek v rámci etapy, která prostor zvelebila směrem od Rumunské ulice.

„Nový povrch vozovky je z řevnické dlažby, vjezdy přes chodníky ze žulových drobných kostek a chodníky jsou z drobné kamenné mozaiky. Předmětem akce byla i oprava odvodňovacích zařízení, úprava rabátek a dojde i k dosadbě nových stromů,“ dodala k akci tisková mluvčí TSK Barbora Lišková.

Fotogalerie
18 fotografií