Na FTV Prima se obrátila žena, která má zkušenost s léčením u léčitele Aurorana. Potýkala se prý s následky po očkování. Podle jejích slov ji Auroran nepřímo navedl, aby si sundala podprsenku kvůli správnému proudění energie, další sezení se jí dokonce měl dívat mezi nohy. 

Kromě toho, že je Auroran údajně zázračný léčitel, dokáže svým svěřencům a svěřenkyním najít dokonce vhodného sexuálního partnera. I on sám jich měl několik a jedna z nich pro FTV Prima promluvila. „Chtěl, abych sexuálně uspokojila svého syna. Byl to pro mě šok,” uvedla bývalá partnerka. Dokonce se svou bývalou partnerku snažil přesvědčit o tom, že i ona sama má dar, že by mohla začít předávat energie a léčit. „Masírovat i s nějakým zakončením,” upřesnila. Tím bylo myšleno vyvrcholení partnera. 

Odblokování penisem

A ani to není všechno. Jiná z žen které léčil popsala, že do ni chtěl strčit svůj penis, aby ji „odblokoval“. Když odmítla, tak jí nabídl, že jí najde muže také se zlomeným srdcem a pravidelným sexuálním stykem jí ho pomůže odblokovat. K praktikám podobným kuplířství se měl uchýlit poté, co před osmi lety přišel o přítelkyni. Ta pracovala jako masérka v erotických službách a stala se obětí vraždy. Tehdy na ni zaútočil její klient a žena útok nepřežila.

O zvrhlé praktiky v sektě se začala zajímat i policie. „Policie není ze zákona oprávněna poskytovat informace ke konkrétním osobám. V souvislosti s dotazem ale mohu uvést, že se celou věcí zabýváme,“ sdělila pro FTV Prima policejní mluvčí Eva Kropáčová. 

Fotogalerie
3 fotografie