V noci z 8. na 9. října se neznámý muž stavil v hotelu na Senovážném náměstí. Jeho údajným důvodem bylo to, že hledá nocleh na jednu noc. Ochotná recepční jej pustila dovnitř. Jelikož ale údajně neměl doklady, pokoj si objednat nemohl.

Tak se usadil na blízkou pohovku a čekal, než mu doklady přinese jeho manželka,“ líčí policejní mluvčí Richard Hrdina. Byla mu nejspíše dlouhá chvíle, proto se nudu rozhodl zahnat způsobem, který toliko nelze označit za nešťastný, jako spíše nechutný. Při konverzaci s recepční „začal z nenadání masturbovat,“ pokračuje mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Snědý muž onanoval před recepční v hotelu na Senovážném náměstí. Pátrá po něm policie. (8.-9. říjen 2023) Policie České republiky

Udivená žena ze strachu dělala, že ho nevidí, a bála se, aby ji jakkoliv nenapadl. Onanista po více než hodině a půl navštívil toalety a po krátkém rozloučení s recepční odešel neznámo kam.“ Žena se posléze nerozpakovala celou událost nahlásit. Policisté mají k dispozici kamerové záznamy, na kterých je vše vidět - včetně podoby pachatele.

Anketa

Žili byste raději v Praze, nebo Brně?

Praha
Brno

Snědý levák

Z kamerových záznamů je zřejmé, že jde o „muže snědé pleti, ve věku kolem třiceti let, který má tmavé vlasy s výraznou pleší a kouty. Z kamerového záznamu je dále patrné, že by se mohlo jednat o leváka,“ pokračuje tiskový mluvčí Policie ČR. 

Ten se zároveň obrací s prosbou na veřejnost. „Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte prosím linku 158,“ dodává závěrem s tím, že muži za výtržnictví hrozí až dvouletý žalář v některé z českých věznic.

Fotogalerie
6 fotografií