Zloději si v jednom z luxusních podniků vyhlédli mladého Roberta T., který si hodlal pořídit značkové boty. „Šel jsem si do Louis Vuittonu koupit s bratrem a přítelkyní boty, zkusil jsem si je. Měl jsem u sebe větší hotovost v tašce,“ sdělil CNN Prima News.

„Pak jsem přišel ven k druhému obchodu, podíval se do tašky a peníze tam nebyly,“ sdělil televizi. Nešlo o žádné spropitné, které by si člověk zapomněl v kapse u kalhot, když si je nechá dát vyprat. Muž přišel o 400 tisíc korun.

Vzdor tomu, že ochranka, která má normální mít oči na šťopkách, je v Pařížské v každém obchodě. I v tomto inkriminovaném. Dokonce zde mají i kamery, které celý incident zaznamenaly. Ale nikdo mu předejít nedokázal. Což mladík nechápe. „Řekli mi, že s tím nemají nic společného, že se jich to netýká, ale nechápu, jak mi tohle mohli říci, když tam mají security, kamery,“ krčí rameny okradený.

Policie koná

Nezbylo mu tak nic jiného, než se obrátit na uniformované strážce pořádku a bezpečnosti. „Mohu potvrdit, že se pražští policisté zabývají případem krádeže, ke které došlo minulý týden v Pařížské ulici,“ uvedl CNN Prima News mluvčí policie Richard Hrdina.

Fotogalerie
11 fotografií