Hned tři úmrtí na jednom místě řeší pražští policisté. Ti se případem zabývají od sobotních odpoledních hodin. Místem činu se stala cyklostezka poblíž letňanské ulice Kadečkové. „Mohu zatím potvrdit, že kriminalisté vyšetřují úmrtí tří osob,“ sdělil Blesku mluvčí Policie ČR Richard Hrdina.

„Tato tragická událost nám byla nahlášena v sobotu kolem třetí hodiny odpolední,“ sdělil Blesku Hrdina na otázku, jak dlouho se podle prvotních informací těla na místě nacházela.„Detektivové zjišťují, co se na místě stalo, a nařídili provedení soudních pitev u zemřelých,” dodal. „Jednou z vyšetřovacích verzí je, že by se mohlo jednat o dvojnásobnou vraždu a následnou sebevraždu,” dodal Hrdina. Policisté po nikom dalším zatím nepátrají.

Těla byla nalezena poblíž cyklostezky, která je velice frekventovaná. Mnozí obyvatelé z okolí ji využívají na procházky. „Krátká informace ke smutné události u Havraňáku: Aktuálně nehrozí v této souvislosti žádné další nebezpečí. Jednalo se o rodinnou tragédii,” sdělil prostřednictvím svého facebooku starosta Čakovic Jiří Vintiška.

„U Havraňáku v sousedních Čakovicích dnes došlo k rodinné tragédii. Chtěl bych vás ujistit, že v souvislosti s tímto neštěstím nehrozí žádné nebezpečí,” uveřejnil starosta Prahy 18 Zdeněk Kučera. Podle informací CNN Prima News by mezi zavražděnými mohlo být i dítě!

Video
Video se připravuje ...

Pražští kriminalisté řeší 3 úmrtí na cyklostezce mezi Letňany a Čakovicemi. Václav Burian

Fotogalerie
29 fotografií