Chvíle hrůzy si prožila žena se svým manželem u nich v bytě. V sobotu večer její muž začal hrozit, že skočí z balkonu! Žena proto neváhala a zavolala policii. „Po příjezdu na místo policisté uviděli v ložnici ohořelé přikrývky a na balkoně stál na židli u zábradlí nahý muž. Jakmile je spatřil, křičel na ně, že ukončí svůj život,“ popsala drama policejní mluvčí Martina Špryslová.

Muž vypadal velmi rozrušeně, policisté se s ním dali hned do řeči. Situaci vzala do rukou zasahující policistka, která s ním hovořila citlivě a empaticky. Muž se jí zanedlouho svěřil se svým trápením. „Po chvíli ho policisté naštěstí přesvědčili, aby šel za nimi dovnitř. Jakmile odešel z balkónu, uzavřeli dveře a zachráněného předali do péče zdravotníků, ti ho odvezli do nemocnice k vyšetření z důvodu jeho špatného psychického stavu,“ dodala mluvčí.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video
Video se připravuje ...

Muž hrozil sebevraždou.  Policie České republiky

Fotogalerie
4 fotografie