Ženu ani náznakem nenapadlo, čeho je chlapec schopný. V rodině přespával opakovaně. Po otřesném zážitku varuje ostatní rodiče, aby si dávali pozor na to, kdo u nich přespává. Důležité podle ní je znát rodiče dětí, které k nim chodí na návštěvu. „Měli by se podívat, jak žijí,“ uvedla pro CNN Prima News žena, která na útok podle vlastních slov nikdy nezapomene. Vzpomínky na hororovou noc ji nepřestávají děsit. 

„Vzhledem k názoru soudních znalců by měl mít trvalou léčbu mimo společnost,“  řekla žena. Podle informací CNN Prima News se agresor pokusil spáchat sebevraždu. Vězení se chlapec kvůli nízkému věku vyhne, v současné době by měl podstupovat nařízenou léčbu pod dohledem psychiatrů. 

Hororová scéna

Chlapec na ženu a jejího 14letého syna zaútočil koncem dubna loňského roku v jejich domě.Napadená žena, která měla vlastním tělem chránit jak syna, tak ještě svou dcerku (6), utrpěla vážnější poranění. Útočník ji nožem zasáhl do oka, do ramene či do ruky. Kvůli hlubokým ranám podstoupila několik operací. Její poraněné oko se lékařům bohužel zachránit nepodařilo.

Video
Video se připravuje ...

Nezletilý chlapec pobodal v domě v Dolních Chabrech ženu a jejího syna Václav Burian

Fotogalerie
9 fotografií