Políčeno na neznámého zloděje mají policisté od 22. února letošního roku. „Nejprve se vkradl do jedné z provozoven, odkud odcizil osobní věci a platební kartu jednoho ze zaměstnanců a o pár minut později vypáčil vstupní dveře a pokladnu jedné z restaurací,“ uvádí mluvčí Policie ČR Richard Hrdina s tím, že způsobil újmu na majetku ve výši více než 60 tisíc korun. „Během krádeže se  pokusil dostat i do okolních prodejen, to se mu však naštěstí nepodařilo.

Až tak dokonalý zločin se zlodějíčkovi nepodařil. Přímo při činu jej přistihly kamery, policisté tak znají jeho přibližný vzhled. „Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte nebo víte, kde se pohybuje, kontaktujte prosím linku 158,“ žádá Hrdina. „Neznámý zloděj je podezřelý ze spáchání trestných činů krádež, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.“ Hrozí mu za to až dvouletý pobyt na mřížemi.

Video
Video se připravuje ...

Pražští policisté pátrají od 22. února po zloději, který se před otevírací dobou vkradl do několika obchodů v obchodním centru na náměstí Republiky. Policie České republiky

Fotogalerie
4 fotografie