„Máme tady podnapilé osoby, rvou se nám tady. Napadli i ostrahu,“ tak znělo oznámení z urgentního příjmu motolské nemocnice v Praze 5. Na místo vyjížděla hlídka městské policie ve středu po čtvrté hodině ranní.

Video
Video se připravuje ...

Strážníci vyjížděli k agresivnímu muži, který ohrožoval ostatní osoby na urgentním příjmu motolské nemocnice Městská policie Praha

Vandalové

Muž měl pořezanou ruku, se zraněním, které si způsobil na rodinné oslavě, přišel do nemocnice v doprovodu dvou lidí. Místo toho, aby po ošetření tiše čekal na zápis, začal společně se svým doprovodem pořádně vyvádět. Přesouvání seřazených invalidních vozíků a hlučné chování donutilo nemocniční ochranku jednat. Když se povedenou partičku snažila ostraha vykázat z nemocnice, došlo ke konfliktu. 

Vtom zakročili strážníci. Ti nebezpečného agresora zklidnili a zavolali na pomoc státní policisty. Muž si demonstrativně sundal obvaz a chtěl znovu ošetřit od jiného zdravotníka. „Nakonec se oba muži shodli na tom, že nechtějí nic hlásit a necítí se poškozeni, přesto byli policistou poučeni, že pokud by přeci jen dospěli k závěru, že jim byla způsobena újma, mohou vše dodatečně ohlásit na služebně státní policie. Narušení veřejného pořádku strážníci vyřešili domluvou,“ uvedla Irena Seifertová. 

Fotogalerie
5 fotografií