Bezvládné tělo mladého muže v loužích krve! Hororový pohled čekal na kriminalisty, kteří v neděli kolem půl třetí ráno vyráželi do pražské Libně k oznámenému nálezu mrtvého mladíka. Už na první pohled bylo zřejmé, že zemřel násilnou smrtí.

32letý muž utrpěl vážné krvácivé poranění, na místo jela záchranářská posádka a lékař, ale muž měl bohužel už jasné známky smrti, vystřídal je proto koroner,“ řekla Blesku policejní mluvčí Jana Poštová.

Kriminalisté se případem začali ihned intenzivně zabývat, zajistili a zadokumentovali místo činu a vyslechli svědky. Teď už mají jasno! „V souvislosti s tímto případem sdělili krajští kriminalisté obvinění dvaačtyřicetiletému muži pro trestný čin vražda a zároveň dali podnět na jeho vzetí do vazby,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policisté také hledají další svědky, kteří ještě nebyli vyslechnuti, aby kontaktovali linku 158. I jejich svědectví může pomoci k objasnění celého případu.

Video
Video se připravuje ...

Pražští policisté vyjížděli 20. června do Libně, kde bylo kolem půl třetí ráno ve vilové čtvrti nalezeno bezvládné tělo mladého muže. CNC/David Malík

Fotogalerie
18 fotografií