Muž se ochomýtal kolem zastávky MHD Anděl v pondělí po sedmé hodině večer. Na veřejnosti pil alkohol a obtěžoval kolemjdoucí, přitom neměl zakryté dýchací cesty. 

Video
Video se připravuje ...

Muž s více než 2 promile pil alkohol na Andělu a obtěžoval kolemjdoucí. Dovoloval si i na strážníky. Skončil v poutech Městská policie Praha

Sjednat pořádek se rozhodla hlídka strážníků, která muže upozornila na jeho přestupkové chování. Místo toho, aby si muž nasadil respirátor a schoval lahev, začal se chovat agresivně. Následně se sebral a odešel přes koleje směr Lidická ulice. 

Agresivní opilec

„Přes výzvy strážníků, ať pokračuje na chodník, zůstal na kolejích stát, nekoordinovaně rozhazoval rukama, verbálně hlídku urážel, pak hodil na koleje skleněnou lahev vodky, která se roztříštila,“ uvedla mluvčí městské policie Jiřina Ernestová. 

Hlídka dovedla muže na chodník, ten byl ale čím dál tím víc agresivní. Jednoho ze strážníků se dokonce snažil napadnout, to se mu naštěstí nepovedlo a agresor skončil s pouty na rukou. „Vzhledem ke krvácení z úst byla na místo přivolána záchranná služba, která muže za doprovodu strážníků převezla do nemocnice,“ řekla Ernestová. Tam byla muži provedena dechová zkouška, která ukázala  2,10 promile. Opilec skončil na záchytce. 

Fotogalerie
8 fotografií