Peníze nerostou na stromě, tudíž je jakákoliv jejich ztráta nepříjemná, tím spíše pokud při ní došlo zlodějinou. A ještě se všemi doklady. Přesně to se stalo muži, který začátkem října cestoval v autobusové lince č. 119 mezi Ruzyní a Veleslavínem. Neznámý muž k němu nenápadně přistoupil, rozepnul mu příruční tašku a ukradl peněženku. „Jednáním podezřelého tak vznikla škoda přes osm tisíc korun,“ uvádí mluvčí Policie ČR Lucie Drábková.

Video
Video se připravuje ...

Policisté hledají muže, který je podezřelý z krádeže peněženky v autobusu č. 119. Není přitom vyloučeno, že měl dotyčný komplice. Policie České republiky

Pachatele po krádeži zachytily kamery z veřejného prostranství. „Není vyloučeno, že měl s sebou komplice. Na záznamech se s ním totiž pohybuje další muž, který se s ním po celou dobu baví,“ líčí Drábková. „Pokud se policistům podaří případ objasnit, hrozí muži v případě odsouzení trest odnětí svobody až dvě léta,“ uzavírá s prosbou, pokud někdo dotyčného poznává, nechť kontaktujte linku tísňového volání 158.

Fotogalerie
4 fotografie