„Pitva potvrdila, že sedmatřicetiletá žena zemřela bez cizího zavinění. Znalci z oboru soudního lékařství určili, že příčinou byly zdravotní komplikace,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Rybanský s tím, že bližší informace s ohledem na rodinu policie poskytovat nebude. Do Šárky kriminalisty podle mluvčího dovedly určité indicie, specifikovat je ale nechtěl.

Ženu pohřešovala rodina od neděle 14. dubna. Tehdy odešla z domova na pražském Žižkově od svého manžela a dvou dětí, roční holčičky a pětiletého chlapečka, s tím, že jde na jógu na Národní třídu. Na Lazarské, kde ji viděli naposledy, nastoupila do tramvaje. Doma si však nechala mobilní telefon. Její tělo objevili kriminalisté o tři dny později po několikahodinovém pátrání v Šáreckém údolí, leželo u vodní nádrže Džbán, tedy 11 kilometrů od místa, kde byla naposledy spatřena.

Zuzana nastoupila do tramvaje na Lipanské, našli ji mrtvou v Divoké Šárce.
Autor: Blesk.cz

Už na místě policisté předběžně vyloučili cizí zavinění na její smrti, které pitva potvrdila. Okolnosti toho, jak a kdy přesně žena zemřela a proč se vydala právě do Šárky, jsou však stále zahaleny tajemstvím. Na místě, kde kriminalisté tělo ohledávali, je totiž čilý ruch. Podle rybářů je zvláštní, že by ji tam celé tři dny nikdo nenašel. 

Fotogalerie
19 fotografií