Matka bez jakéhokoli svědomí ukradla v nákupním centru v Praze 9 notebook, který schovala svému dítěti v kočárku. „Policisté z místního oddělení Kyje pracují na objasnění případu krádeže notebooku, který byl odcizen z obchodu v Praze 9 na Černém Mostě v neděli 3. září tohoto roku,“ řekl pro Blesk.cz  policejní mluvčí Jan Daněk.

Žena navíc vypadala, že jí to vůbec nepřijde divné, a při odchodu ještě sáhodlouze pohovořila s prodavačkami a poté s úsměvem odešla z obchodu s elektronikou. „Podle kamerových záznamů do obchodu přišla žena s kočárkem, která z notebooku odmontovala zabezpečovací zařízení. Tento notebook pak schovala do dětského kočárku, ve kterém měla dítě, a prošla pokladnami bez zaplacení. U pokladen se ještě dala do řeči s prodavačkou, a to už v té chvíli měla v kočárku schovaný kradený počítač. Po chvilkovém rozhovoru z prodejny odešla definitivně,“ uvedl dále Daněk.  

Žena je nyní podezřelá z trestného činu krádeže, za což jí v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky odnětí svobody. „Jestliže ji na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158,“ doplnil na závěr mluvčí.