Manželé měli zamluvený apartmán v centru města. U domu ale nenašli volné parkovací místo. Muž proto vysadil ženu z auta, aby vyřídila ubytovací formality. Poté odjel hledat, kde auto odstaví. „Parkoviště byla zaplněná, a tak musel zaparkovat až na Anglickém nábřeží,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Jak ale cizinec projížděl ulice v centru a hledal volné místo, zamotal se a najednou nevěděl, kudy se dostane zpět k ubytování. Ženě navíc nemohl ani zavolat. „Odešla nejen s rezervačními dokumenty, ale také s telefonem, a muž si telefonní číslo nepamatoval,“ řekla Pužmanová.

Jeden druhého ztratili

V nesnázích ale byla i žena. Registraci a převzetí klíče od apartmánu bylo nutné udělat ve vzdáleném hotelu. Cestou k němu se s mužem minula, a jeden se druhému ztratili. To už oběma pracovaly nervy.

„Naprosto zoufalé ženy se ujal personál jednoho z hotelů a umožnil ji přenocovat v hotelovém pokoji bez osobních dokladů. Platbu přenocování za ženu na dálku provedla dcera v Německu,“ popsala dobrodružství Němky Pužmanová.

Šťastné shledání

Ztracený senior strávil noc v autě na parkovišti. Ráno už na pokraji sil oslovil s prosbou o pomoc kolemjdoucího muže. Měl obrovské štěstí, že natrefil na strážníka jdoucího z noční směny.

„Zavolal kolegům, ti zjistili, kde se na noc žena ubytovala, a další hlídka do místa jejího manžela doprovodila,“ popsala Pužmanová. Při setkání se manželé neubránili slzám dojetí. Na dobrodružný výlet do Plzně jistě nikdy nezapomenou.

VIDEO: Nuda v Brně: V tamní kašně se koupala obnažená žena.

Video
Video se připravuje ...

Nuda v Brně: V tamní kašně se koupala obnažená žena. Čtenářka Blesku