Muž byl podle mluvčí starý asi 50 let, 175 centimetrů vysoký s oválným obličejem, krátkými hnědými vlasy a střiženým knírem. „Na sobě měl tmavou kostkovanou košili, přes ní světlé bavlněné tričko s dlouhým rukávem, modré džíny s navlečeným černým textilním páskem s přezkou a červeným logem 'G'. Na pásku bylo zelené textilní pouzdro na telefon. Na nohou měl tmavé ponožky značky Umbro a tmavé textilní trekkingové kotníkové boty značky Double Red velikost 42,“ uvedla.

V pravé přední kapse kalhot objevili malý zavírací nůž černé barvy, v levé zadní kapse kalhot žlutý poškozený hřeben. „Na břiše byly zjištěny staré pooperační jizvy a stará jizva také na pravém koleni,“ dodala mluvčí.

Druhá mrtvola za dva týdny!

Nedaleko místa, na břehu stejné řeky, našli před týdnem dva mladí rybáři jiného mrtvého muže, také neznámé totožnosti. Na těle také neměl zjevné stopy násilí. V neděli pak muž se psem objevil v lese u nedalekých Štěnovic kosterní ostatky lidského těla. Policie zatím pracuje s verzí, že by mohlo jít o 77letého muže, který byl od loňského září veden v evidenci jako pohřešovaný. Totožnost bude však známá až po výsledcích odborného znaleckého zkoumání, řekla policejní mluvčí Eva Červenková. Policisté se případy dále zabývají.

Video
Video se připravuje ...

Brutálně vyvraždil svou rodinu. Na odsouzení k doživotí odvětil pouze: ,,Nesouhlasím." Videohub

Fotogalerie
6 fotografií