„Policisté z odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje v této souvislosti prověřují násilný trestný čin,“ uvedla bez bližších podrobností k případu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Mrtvá měla mít údajně rozbitou hlavu. Policisté zpočátku nevěděli, kdo žena je. Že znají její totožnost, potvrdili v noci ze soboty na neděli.

„Děkujeme veřejnosti a médiím za výbornou a rychlou spolupráci, díky které již známe totožnost mrtvé ženy. Na případu nadále intenzivně pracují krajští kriminalisté, kteří zjišťují všechny jeho okolnosti,“ uvedli policisté na sociální síti.

Žena byla oblečená do černých kalhot Nordblanc, šedého kabátu Jack Wolfskin a outdoorových, růžovofialových bot. „V uších měla náušnice ze žlutého kovu ve tvaru půlkruhu,“ doplnila Ladmanová.

Naposledy se pohybovala v plzeňské Cyklistické ulici, kde byla i nalezena. Policisté se teď obracejí na případné svědky. „Žádáme občany, kteří se v sobotu pohybovali v době od čtvrté do sedmé hodiny ranní v lokalitách ulic Cyklistická, Habrová, Liliová a v blízkosti Doudlevecké lávky, aby poskytli informace na linku 158,“ dodala Ladmanová.

VIDEO: Krásnou Slovenku Timeu pohřešují dvacet let.

Video
Video se připravuje ...

Krásnou Slovenku Timeu pohřešují dvacet let. TV JOJ

Fotogalerie
10 fotografií