Před 11. hodinou se v tichosti a zahaleni ve smutku scházely ke smuteční síni na hřbitově v Nýřanech desítky smutečních hostů. Pohřeb byl mimořádně emotivní. Lidé vyprovází na poslední cestu čtyři své blízké, jejichž život vyhasl tragicky a v tak mladém věku.

Několika nejbližším příbuzným v uzavřené smuteční síni otevřeli rakve, aby se mohli rozloučit s nejbližšími.

K zarmoucené rodině promluvil katolický kněz, síní zněla romská hudba. Smuteční hosté se objímali, nedokázali zadržet pláč, celou dobu obřadu si navzájem dodávali sílu. „Nemělo se to stát, znal jsem tu rodinu, křtil jsem jejich děti,“ zavzpomínal kněz.

Video
Video se připravuje ...

Rodina pohřbila čtyři oběti tragické srážky auta s vlakem u Nýřan na Plzeňsku. Romana Vébrová

Fatální srážka s motorákem

Tragická nehoda se stala v pondělí 27. dubna ráno. Felicie jedoucí od Kamenného Újezdu na Nýřany vjela do cesty vlaku. Máša, Martin a Pepíček na místě zemřeli. Vážně zraněný táta Josef a malý Lukášek skončili v nemocnici. Josef svůj boj o život po několika dnech prohrál.

Bouračku tak přežil jen Lukášek. „Pustili ho z nemocnice ve stejný den, kdy jeho táta zemřel,“ řekl otec Máši Jaroslav. Chlapeček s bráškou Matyáškem, kterého doma hlídala babička, tak přišli o oba rodiče a sourozence. Maminka Máša byla těhotná, rodina s ní jela na kontrolu k lékaři.

VIDEO: Tragická srážka vlaku s autem u Nýřan na Plzeňsku.

Video
Video se připravuje ...

Tragická srážka vlaku s osobním autem u Nýřan na Plzeňsku, ve voze zemřela Máša (†23) Pepíček (†5) a Martin (†16). Romana Vébrová