Fešná žena, která na internetu vystupovala pod přezdívkou, tvrdila, že je v tíživé finanční situaci. Zachránce se chytil. „Následující den jí zaslal finanční hotovost a na její žádost zaslal i svoje intimní fotografie,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Na oplátku dostal od své nové známosti také intimní fotky, byly ale úplně jiné ženy. A začaly se dít věci. Za dva dny chtěla od svého zachránce žena další peníze. Když odmítl poslat pět tisícovek, bylo zle.

„Vyhrožovala, že pokud peníze neobdrží, tak zašle jeho intimní fotografie jeho známým s tím, že jí ublížil, a její kamarádi jej napadnou,“ popsala Ladmanová. Muž se vyděsil a peníze poslal.

Poslal víc, než chtěl

Pak si spolu telefonovali a žena lkala, že má exekuci. Nebyla to pravda, ale i tak jí důvěřivec poslal 10 tisíc korun. „Následně omylem zaslal dalších deset tisíc a žádal ženu o vrácení, což neučinila,“ doplnila Ladmanová.

Jako bonus se ozval i přítel ženy. Tvrdil, že jej podvedený urazil, a jako odškodnění chtěl dalších deset tisíc. To už bylo i na naivního důvěřivce moc a vše oznámil policistům. Ti obvinili ženu z vydírání a podvodu, jejího přítele z vydírání.

VIDEO: Jak nenaletět internetovým podvodníkům.

Video
Video se připravuje ...

Jak nenaletět internetovým podvodníkům? Živě.cz

Video
Video se připravuje ...

Jak nenaletět internetovým podvodníkům? Živě.cz