V centru Ostravy se uskuteční unikátní show pro všechny automobilové fanoušky. Městečko Frinky Town nabídne přehlídky a projížďky speciálními vozy, adrenalinové atrakce, skvělou hudbu i přednášky.

Mezi hosty bude například Martin Macík, Tomáš Tomeček, DJ LuckyBoy, Kubrt Auto nebo redaktoři časopisu Svět motorů v čele s Martinem Vaculíkem.

Video
Video se připravuje ...

Unikátní příležitost ponořit se do atraktivního světa motosportu zažijete na ostravském polygonu Libros. www.frinkytown.cz

„Akce je zaměřená na možnost si co nejvíce věcí osahat a vyzkoušet. Návštěvníci mohou nasednout do nejrůznějších speciálů. Ať už třeba do několika upravených Tater, Nissanu Skyline R32 či Hummeru, můžou se svézt v rally taxi Toyotou Yaris GR nebo Mustangem. To je jen hrstka z celkového výčtu, který bude k dispozici,” říká k akci Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio, která akci pořádá.

Vyjížďky i Kapitán Demo

Nejde však jen o auta. Na své si přijdou třeba i nejmenší, pro které je od dopoledne připravený doprovodný program. Chybět nebude třeba nafukovací skluzavka či půjčovna tatřiček a lanové aktivity. „Vše završí koncert populární kapely Kapitán Demo,” dodává Renčín.

Součástí jednodenního programu budou i projížďky na offroadovém a asfaltovém polygonu či ukázky závodních jezdců, v čele se stříbrným mužem letošního Dakaru, Martinem Macíkem, nebo ostříleným Tomášem Tomečkem i s jeho milovanými Tatrami.

K vidění budou driftovací auta z projektu, oblíbenci z YouTube pořadu Kubrt Auto nebo CestujKlasikou a další zajímavé kousky. Na dvou a někdy i jednom kole bude jezdit motocyklový profesionální kaskadér Adam Special Peschel. Závod plný adrenalinu můžete zažít i v bezpečí rallye simulátoru nebo virtuální reality.

Vstupné do areálu činí 199 Kč, další unikátní zážitky je možné si předem nebo na místě dokoupit. Více se dočtete ZDE

Fotogalerie
4 fotografie