Úplně běžná dopravní situace. Karolína se zařadila za červeným vozem na ostravské křižovatce a čekala na zelenou. Pak však situace rychle nabrala dramatický spád. „Muž přede mnou vystoupil, zamířil ke mně, začal mi bušit do skla a lomcovat klikou,“ vylíčila řidička.

Karolína se naštěstí včas zamkla. „Byla jsem vyděšená, nechápala jsem, co se děje. On mi poškrábal na autě sklo a zrcátko. Když se vzdálil, natočila jsem ho na mobil,“ pokračovala žena.  Podivín si toho všiml a ženě oplatil stejnou mincí.

Začal ji pronásledovat

Poté konečně blikla zelená a podivín se vrátil ke svému autu. Jenže to nebyl konec. „Na kruhovém objezdu neodbočil, obkroužil ho a zařadil se za mě. U obchodního centra mě pronásledoval po parkovišti. Naštěstí to tam znám a schovala jsem se s autem mezi dodávky,“ popsala Karolína.

Video
Video se připravuje ...

Muž (66) v Ostravě bezdůvodně napadl řidičku Karolínu (24) v jejím autě. řidička Karolina

Když její šok opadl, vydala se na policii. „Mohu potvrdit, že prověřujeme okolnosti incidentu u obchodního centra v Ostravě- Zábřehu,“ uvedla policistka Eva Michalíková. Škoda na autě zatím nebyla přesně vyčíslena, věc se řeší jako přestupek.

Spletl si ji s někým?

Důvod mužova jednání Karolína nezná. „Tomu incidentu nepředcházelo vůbec nic. Už když jsme přijížděli ke křižovatce, tak na mě zuřivě z auta gestikuloval. Možná na něj někdo troubil a myslel, že jsem to byla já. Samotné dobývání do auta bohužel natočené nemám, až když odcházel, jsem našla odvahu vytáhnout mobil,“ svěřila se žena.

Známá firma?

Muže Karolina poznala. Pronásledoval ji chlap (66), který už v Ostravě ztropil nejedno pozdvižení. „Mou kolegyni před třemi roky bezdůvodně fyzicky napadl, prý má za sebou i další trestnou činnost,“ řekla žena. Blesk.cz zjistil, že před dvěma lety se muž zabarikádoval ve svém ostravském bytě a vyhrožoval, že zastřelí sebe i zasahující policisty.

Fotogalerie
7 fotografií