Zrovna se vraceli ze zásahu na základnu, když z auta uviděli padající ženské tělo. Posádka sanitky ihned zamířila pod most. Byla to otázka pár sekund. Sedmimetrový pád zanechal na nebohé ženě děsivé následky.

Rozsáhlá zranění

„Zasahující lékař zjistil poranění horních končetin, hrudníku, vyslovil podezření na poranění břicha. Vyloučit nebylo možno ani další postižení,“ uvedl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Záchranáři ženu zajistili krčním límcem, uložili do vakuové matrace, provedli vstup do kostní dřeně pro podávání léků a další opatření. „Pacientka byla transportována na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice,“ doplnil Humpl.

Hledají svědky

Jak k pádu došlo, není zatím jasné. Nabízí se možnost, že se žena pokusila o sebevraždu. Případ si převzali kriminalisté, policie hledá případné svědky.

„Zahájili jsme úkony kvůli podezření z přečinu ublížení na zdraví. Veškeré okolnosti pádu prošetřujeme. Prosíme svědky z řad veřejnosti, pokud mají k události jakékoli informace, přijmeme je na lince 158,“ řekla policejní mluvčí Eva Michalíková.

VIDEO: Policisté v Praze s mužem vyjednávali hodinu a půl, pak ho stáhli do bezpečí.

Video
Video se připravuje ...

Policisté s mužem vyjednávali hodinu a půl, pak ho stáhli do bezpečí. Aktu.cz