Tak to se povedlo! Organizátoři rodinného festivalu Ostravského kompotu se vydali do jedné z ostravských tramvají. Lidem hrál „Freddie Mercury“ s doprovodem světoznámé hity.

A o zábavu bylo postaráno! Cestující měli radost a většina si vystoupení i natáčela. Nakonec ale vše zhatil asistent přepravy, který po bavičích chtěl jízdné. Jelikož jeli načerno, museli bez milosti pryč! 

Video
Video se připravuje ...

"Freddie Mercury" byl z tramvaje vyhoštěn asistenty přepravy, neměl totiž jízdenku. facebook

„U nás musí mít platnou jízdenku i celebrity," uvedl dopravní podnik s humorem na sociální síti, kde také video z kontroly vyvěsil.

Nemilosrdný vyhazov asistenty přepravy zvedl mezi lidmi ohromnou diskusi. Mnozí tuší, že byla akce předem naplánována. „Hlavně že jel z centra a vyhodili ho až tak po 10 zastávkách, některé ani nekontrolují. Proč? Ale zážitek parádní," podivoval se uživatel facebooku Dominikson B.

Rodinný festival Ostravský kompot začíná v Trojhalí Karolina již tuto neděli. Jedná se o festival, který si zakládá na ryze ostravské povaze. Vystoupí tak herci, zpěváci a vůbec různí zajímaví lidé přímo z Ostravy. Na hudební scéně se například objeví i legendární skupina Tata Bojs.